No niin, aikaa on taas kulunut viime päivityksistä. Pennut ovat lähteneet uusiin koteihinsa ja talo on toistaiseksi hiljentynyt pentujen touhuista. No ei nyt sentään ihan kokonaan, koska onhan meillä ilonamme täällä oma pentumme, Milou. Oikein vilkas ja hellyttävä koira. Aivan uskomattoman hyvin sain pennut opetettua sisäsiisteiksi. Milou on kohta 9 viikkoa ja vain pari pikkuista lammikkoa on lattialta löytynyt. Pentu juoksee ulko-ovelle ja vinkaisee, sitten ovi avataan ja pikkuinen juoksee tarpeilleen. Yöt se nukkuu myös tosi hyvin omassa häkissään. Ei herätä yöllä kertaakaan. Toivottavasti näin jatkuukin!

Olen aloittanut uudessa työpaikassani kaksi viikkoa sitten ja alan jo päästä talon tavoista perille. Oikein mukavalta työpaikka vaikuttaa ja ihmisiinkin alan vähitellen tutustua.

Sitten taas astutusasioita. Kerryn juoksut ovat alkaneet ja sen astutan parin viikon päästä Saksan tuonnilla, FIN KVA SE KVA Polarficsher Brandolla. Tämä on erittäin mielenkiintoinen yhdistelmä, joista odotan tulevan loistavan työmotivaation omaavia koiria metsästykseen sekä harrastuksiin. Tästä pentueesta tulemme myös jättämään pennun itsellemme kasvamaan.