Kevät vierähtänyt aimo harppauksen eteenpäin. Vappu oli ja meni lämpimissä ilmoissa sekä tunnelmissa. Mieheni 50-vuotis synttäreitä juhlitiin suurella joukolla. Mukavat kestit olivat.

Tyynen tulokset tulivat Kennelliitosta C/D, 0-0, Jetan tulokset B/B 0-0. Eli Tyyne menee nyt sitten Heidin omistukseen, koska sillä ei voi pentuja tehdä. Jetta astutetaan talvella tai keväällä, miten juoksut tulevat ja sitten kun löydän kivan uroksen. Vielä en jaksa sitä pohtia. Eilen oli sitten kaksi kasvattiani suorittaneet taipumuskokeet hyväksytysti. Hienoa hienoa, siitä se lähtee.

Sina on nyt sitten todettu tiineeksi. Pennut syntyvät siis kesäkuun toisella viikolla. Ja ihan koko kesä pentuja hoitaessa sitten kuluukin. Pohdin tässä kesäsuunnitemia, että miten ne saisin järjestettyä. Lapset kinuavat ainakin Särkänniemeen ja johonkin kylpylään olisi tarkoitus mennä rentoutumaan ainakin pariksi päiväksi. Ai millon? Niin! En tiedä. Ehkä sitten kun pennut ovat lähteneet uusiin koteihinsa. Sepolla alkaa kesäloma sitten rallien jälkeen elokuussa. Ja multa loppuu juuri silloin... Plääh!